Beste uit 2 werelden
Uw organisatievraagstuk beantwoord!

Beste uit 2 werelden Flexibel met een gespecialiseerd netwerk Laurens verenigt het beste uit twee werelden in zich.

Hij werkt alleen en heeft tegelijkertijd een groot gespecialiseerd netwerk achter zich. Daardoor heeft u niet de onnodige belasting en kosten van een bureau. Extra expertise wordt alleen ingezet als dat ook echt toegevoegde waarde biedt. Resultaat: snel en flexibel werk tegen lagere kosten. U kunt Laurens bijvoorbeeld inzetten om:

  • een praktisch probleem op te lossen
    (onder meer over bedrijfsvoering);
  • een organisatieverandering door te voeren
  • een periode het management over te nemen
  • toezicht te houden
  • mee te denken over de koers van uw organisatie.

Dienstbaar aan de organisatiedoelen
Dienend leiderschap. Dat is altijd het uitgangspunt van Laurens geweest. En dat is het nog steeds. De organisatiedoelen zijn voor Laurens leidend. Hij gaat uit van de kracht en het talent van mensen. Laurens komt niet binnen ‘en het allemaal wel even vertellen’. Hij is nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en vindt plezier en vriendelijkheid essentiële voorwaarden voor succes.

Mus sunt. Loreribus, con cuptatibus, sam, omnihictat. Sum et venda ium qui sus ma pra et pro et voluptae sit plam, optur, que re millatio iliquis simagni doluptas eum vel inullabo.

Gezondheid en Zorg. Dat is waar Florence zich iedere dag voor inzet. Thuis, in onze woonzorgcentra, in verpleeghuizen en op het consultatiebureau. Florence is een zorgorganisatie voor alle inwoners van Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Laurens is er lid van de Raad van Toezicht.
In 2014 is in Driebergen het eerstelijns gezondheidscentrum gebouwd. Laurens begeleidt de huisartsen bij de praktische kanten van de nieuwbouw en de verhuizing.
Webdesign: Vermaas&Koning, Driebergen.